Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida

Beställ din fiberanslutning idag - kampanj just nu

Just nu har vi en kampanj där din förening eller verksamhet har möjlighet att teckna fiberanslutning för endast 1 500 kronor per lägenhet. (Originalpris 4995 kronor.) Detta innebär att varje lägenhet kan bli ansluten till vårt öppna fibernät med möjlighet att välja helt fritt bland marknadens bredaste utbud av tjänsteleverantörer inom bredband, tv och telefoni.

Ladda ned broschyr med mer information

Exempel på tjänsteleverantörer

Vi har marknadens bredaste utbud av TV, bredband, telefoni och andra digitala tjänster. Nedan ser du ett urval av våra tjänsteleverantörer:

Såhär installerar vi fiber i ditt hus

Att installera fiber i din fastighet består av tre steg:

1. Planering

När avtalet tecknats kommer ni att bli kontaktade och byggstartsmöte bokas. På mötet bestämmer vi hur vi ska bygga samt tidplan för byggnation. Vi ansvarar för informationen till de boende gällande installationen i lägenheterna.

2. Installation

Vi tillhandahåller utrustning och bygger fastighetsnätet som består av ett fiberpar per bostad/lokal och denna dras om möjligt i befintlig kanalisation, tex avstängt sopnedkast. I annat fall dras ny kanalisation i samråd med fastighetsägaren. En så kallad fibermottagare placeras i hallen, oftast ovan ytterdörren.

3. Aktivering

När installationen är klar är det dags för lägenhetsinnehavaren eller hyresgästen att välja och beställa tjänster. Detta görs enklast via vår tjänsteportal eller direkt via önskad tjänsteleverantör. Mer information om hur slutkunden kommer igång med önskade tjänster kommer i samband med installation.

Fibern kommer in från befintligt skarvskåp, ofta placerat i ett utrymme i källaren. Varje lägenhet får ett eget, separat fiberpar. Fibermottagare monteras i varje lägenhet.

Lämna ditt intresse så kontaktar vi dig