Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-06-28
|
Kategorier:

Nyheter,

Borås

Status för din fiberanslutning i Sandhult, delområde 3

För att effektivisera och kvalitetssäkra fiberutbyggnaden i Sandhult har vi valt att dela in området i delområdet. Er fastighet tillhör delområde 3. Detta är ett naturligt steg i processen när projektet innefattar ett större område. Detta innebär även att vi gör klart arbetet i ett delområde innan vi arbetar oss vidare till nästa.

Vår ambition är att påbörja fiberutbyggnaden i området i början på nästa år, så fort vinterväglagen tillåter. Förläggning av fiber är kostsamt på längre sträckor och därför kommer vi under augusti månad ansöka om ekonomiskt bidrag hos Länsstyrelsen. Därefter följer en offentlig upphandling av den entreprenör som ska genomföra fiberutbyggnaden i ditt område. Denna process förväntas vara klar vid årsskiftet 2019/2020.

När upphandlingen av entreprenör är klar kommer vi påbörja det förberedande arbetet som bland annat innefattar projektering. Då ser vi över hur vi ska förlägga fibernätet i ditt område.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan