Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-06-28
|
Kategorier:

Nyheter,

Borås

Status för din fiberanslutning i Sandhult, delområde 2

För att effektivisera och kvalitetssäkra fiberutbyggnaden i Sandhult har vi valt att dela in området i delområden. Din fastighet tillhör delområde 2. Detta är ett naturligt steg i processen när projektet innefattar ett större område. Det innebär även att vi gör klart arbetet i ett delområde innan vi arbetar oss vidare till nästa.

Byggnationen av fiber i Sandhult, delområde 2 pågår. Arbetet med att schakta utsatta sträckor fortlöper och nästa steg är att blåsa fiber i fiberrören.

I skrivande stund är 40 procent av hushållen i ditt område installerade och driftsatta. Resterande hushåll kommer installeras under sommaren och hela projektet ska vara klart i början av hösten. Därefter återstår slutbesiktning och återställningsarbete.

Återställningsarbete innebär att IP-Only gör en grovåterställning och sedan är det Borås Stad som utför finåterställning. Den tidsplanen har vi ingen möjlighet att påverka.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan