Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-02-20
|
Kategorier:

Nyheter,

Lilla Edet

Status om fiberbyggnationen i Lödöse

Vi vill börja med att uttrycka vår uppskattning för tålamodet över förseningen av fiberbyggnationen. Som vi kommunicerat tidigare har vi stött på utmaningar med vårt skifte från tätort till landsbygd. Då vi vässat våra arbetsprocesser hoppas vi nu vara bättre rustade för en kvalitativ och effektiv fiberutbyggnad.

I Lödöse har vi i skrivande stund färdigställt ungefär 80 procent av alla tomtschakter, det som kvarstår är stamnät och accessnät i området. Just nu arbetar vi med att färdigställa fiberbyggnationen i Göta och nästa steg är en slutbesiktning av det området. Vår ambition är att vi under årets andra kvartal 2019 ska kunna fortsätta med fiberutbyggnaden i Lödöse. Det som påverkar fiberleveransen är att vi ännu inte fått alla de tillstånd vi behöver godkända.

Driftsättning av fibern kommer sedan ske löpande under projektets gång. Har du inte fått din fibermottagare installerad kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan