Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-01-25
|
Kategorier:

Nyheter,

Tjörn

Byggstatus i södra Tjörn

Fiberprojektet i södra Tjörn fortlöper och 56 procent av hushållen har redan fått sin fiberanslutning installerad och driftsatt. Vi arbetar nu med att installera och driftsätta kvarvarande hushåll.

Byggnationen fortsätter och just nu sker grävarbete längst med väg 723, som är en utmanade grävsträcka. Parallellt med grävningen arbetar vi även med att blåsa fiberslangar i rören som vi grävt ned samt installerar fibermottagare inomhus hos de som beställt.

För att din fiberanslutning ska börja fungera så snart du fått din fibermottagare installerad arbetar vi hela tiden med signalen i ryggen, då slipper du vänta på driftsättning och kan beställa tjänster direkt. Så länge väderleken är mild kommer arbetet fortlöpa, om det skulle bli tjäle i marken kommer grävarbetet påverkas och eventuellt behöva pausas. Vi beräknar att byggnationen kommer pågå under 2019.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan