Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-01-18
|
Kategorier:

Nyheter,

Härryda

Byggstatus i Klåddegärde

Först vill vi på IP-Only beklaga förseningen av fiberutbyggnaden och uttrycka vår uppskattning för tålamodet. Som vi tidigare kommunicerat har vårt skifte från tätort till landsbygd inneburit en hel del utmaningar. Vi har nu ändrat arbetsmetoder och vässat våra processer för att bättre möta landsbygdens förutsättningar. Denna omställning har dragit ut på tiden, men i gengäld är vi nu bättre rustade för en effektiv och kvalitativ fiberutbyggnad.

Status för ditt område är att vi fortsatt befinner oss i planeringsfasen där vi arbetar med det förberedande arbetet inför byggnationen av fibernätet. Vi befinner oss i slutfasen av projekteringen och en upphandling kommer att genomföras under vårvintern. Vår ambition är att kunna ha klart en entreprenör för ert område samt en tidsplan under andra kvartalet 2019.

Under projekteringen ser vi över alla planerade schaktsträckor. Alla sträckor kör vi med bil samt går till fots för att kontrollera att det är möjligt att lägga ner kanalisationen. Det arbetet krävs också för att se vilka markavtal från privata markägare samt tillstånd från myndigheter som vi behöver ansöka om och få godkända innan vi kan sätta skoporna i backen. Att samla in markavtal är också ett stort arbete då vi kontaktar, alternativt träffar varje enskild person.

 

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan