Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-01-15
|
Kategorier:

Nyheter,

Stenungsund

Byggstatus i Spekeröd

I Spekeröd har vi kommit långt med utbyggnaden av fibernätet, 84 procent av hushållen har fått sin fiber installerad och driftsatt, vi arbetar nu med att färdigställa det som återstår i projektet. Dock har mindre förseningar uppstått som gör att vi inte kommer kunna hålla den tidsplan som vi kommunicerade under hösten att området skulle färdigställas under första kvartalet 2019, vi räknar med att byggnationen kommer fortlöpa in i andra kvartalet 2019.

Dels beror detta på väderleken samt då vår entreprenör är under företagsrekonstruktion. Vi vill däremot meddela att det ser positivt ut och vi tillsammans arbetar för att hitta en lösning för att komma igång med arbetena igen så snart som möjligt.

Gällande det återställningsarbetet som utförts bristfälligt eller där ingen återställning har skett så är det något vi har kännedom av och beklagar att det dröjt. Så snart byggnationen fortsätter kommer även återställningsarbetet fortsätta. Vi beklagar förseningen och gör vårt bästa för att slutföra byggnationen och driftsätta din fiberanslutning så snart som möjligt.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan