Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-01-11
|
Kategorier:

Nyheter,

Härryda

Information om utbyggnaden av fibernätet i Landvetters-Backa västra

Din fastighet ligger i ett exploateringsområde i Härryda kommun där kommunen har framtida byggplaner för fler bostäder och upprustning av befintlig infrastruktur (vägar, vatten- och avloppsledningar, belysning mm). I och med detta har vi just nu inte tillstånd att gräva och förlägga vårt fibernät i ditt område och fram till din fastighet, vilket såklart är beklagligt då vi vet att efterfrågan efter ett snabbt bredband finns.

Vi har en god dialog med kommunen och båda parter har för avsikt att bygga ut ett fibernät i Landvetters-Backa västra i samband med att infrastrukturen rustas upp i området. Upprustningen av infrastrukturen kommer att ske efter att kommunen har byggt ut Magasinsvägens förlängning. Upprustningen av infrastrukturen i ert område beräknas att ske 2020-2022.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan