Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-12-17
|
Kategorier:

Nyheter,

Tranemo

Byggstatus i Limmared, Rosenlund

Först vill vi på IP-Only beklaga förseningen av fiberutbyggnaden och uttrycka vår uppskattning för ditt tålamod. Vårt skifte från tätort till landsbygd inneburit en hel del utmaningar. Vi har nu ändrat arbetsmetoder och vässat våra processer för att bättre möta landsbygdens förutsättningar. Denna omställning har dragit ut på tiden och även påverkat utbyggnadstakten i tätort, men i gengäld är vi nu bättre rustade för en effektiv och kvalitativ fiberutbyggnad.

Vi arbetar varje dag med att bygga, utveckla och driva den öppna och oberoende infrastruktur som krävs för att göra internet tillgängligt för alla. Men ibland stöter vi på omständigheter som ligger utanför vår kontroll, vilket har hänt i fiberutbyggnaden i Rosenlund. Det handlar om att vår tidigare upphandlade entreprenör gick i konkurs utan att lämna efter sig någon dokumentation kring den utförda byggnationen.

För att komma vidare i projektet kommer vi nu göra en grundlig inventering i området för att bland annat identifiera vad som är gjort, vilka sträckor som grävts samt vart avlämningspunkterna finns förlagda. Utifrån resultatet av inventeringen kommer vi återkomma med mer information om hur vi går vidare i projektet.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan