Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-12-06
|
Kategorier:

Nyheter,

Stenungsund

Byggstatus i Jörlanda Jordal

Vi kan glädjande ge besked om att vi nu har en ny entreprenör, Elinsta Telemontage AB, som ska återuppta arbetet med att färdigställa stam- och områdesnätet i ditt område. Elinsta är en entreprenör vi arbetat tillsammans med förut och de har genomfört flertalet framgångsrika projekt.

Arbetet med tomtprojektering, där fastighetsägaren gemensamt med vår entreprenör RBAB Mellerud går igenom grävning och installation på din fastighet har fortlöpt under hela hösten och kommer pågå under vintern. Om du ännu inte blivit kontaktad för tomtprojekteringen kommer du bli det så snart det är dags för din fastighet.

För dig som fått en fibermottagare installerade är det viktigt att den förblir strömsatt (PWR-lampan lyser). Det är för att kunna säkerställa att signalen kommer fram när det är dags för driftsättning.

Befintlig kanalisation i området
Vi vill även informera om att vi endast kommer använda en liten del av befintliga rör som finns i område som Kungälvs energi förlagt i området tidigare, detta då den inte visat sig vara fullt användbar för ändamålet.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan