Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-11-08
|
Kategorier:

Nyheter,

Härryda

Byggstatus i södra Rävlanda

Först vill vi på IP-Only beklaga förseningen av fiberutbyggnaden och uttrycka vår uppskattning för ditt tålamod. Som vi tidigare kommunicerat har vårt skifte från tätort till landsbygd inneburit en hel del utmaningar. Vi har nu ändrat arbetsmetoder och vässat våra processer för att bättre möta landsbygdens förutsättningar. Denna omställning har dragit ut på tiden, men i gengäld är vi nu bättre rustade för en effektiv och kvalitativ fiberutbyggnad.

I Rävlanda planerade vi att återuppta byggnationen under oktober, dessvärre har starten blivit försenat tills november. Byggnationen kommer till en början ske i reducerad hastighet med orsak av att vår entreprenör är under företagsrekonstruktion. Vi gör allt vi kan för att hålla uppe takten och påskynda framdriften i projektet.

Med detta sagt kommer du få din fiberanslutning, vår ambition är fortfarande att färdigställa hela projektet under vintern och in i första kvartalet 2019. Fiberutbyggnaden i Rävlanda är helt beroende av arbetet som pågår i Bua, som även där framskrider i reducerad hastighet.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan