Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-10-24
|
Kategorier:

Nyheter,

Stenungsund

Byggstatus i Jörlanda Jordal

Som vi tidigare informerat har vårt skifte från tätort till landsbygd inneburit en hel del utmaningar. Vi har nu ändrat arbetsmetoder och vässat våra processer för att bättre möta landsbygdens förutsättningar. Denna omställning har dragit ut på tiden, men i gengäld är vi nu bättre rustade för en effektiv och kvalitativ fiberutbyggnad.

Försenad leverans av fiber
Dessvärre måste vi informera om att vi kommer få en försening i fiberutbyggnaden i Jörlanda Jordal. Detta på grund av att samförläggningen med energibolaget tagit längre tid än väntat. Samförläggning är däremot ett bra och miljövänligt arbetssätt då vi endast behöver gräva sträckorna en gång.

En annan orsak är att vi kommer behöva upphandla en ny entreprenör som genomför grävarbetet där vi förlägger stam- och områdesnät. Vi har varit nöjda med det tidigare utförda arbetet men tyvärr har vi och vår entreprenör kommit överens om att avsluta samarbetet.

Viktigt att känna till är att arbetet med tomtgrävningar och installationer kommer fortgå då detta utförs av andra entreprenörer som även de varit väldigt uppskattade i området.

Vi återkommer löpande med information om utbyggnaden av fibernätet till dig.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan