Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-10-15
|
Kategorier:

Nyheter,

Tranemo

Sedan i somras är fiberutbyggnaden i Tranemo igång

Först vill vi på IP-Only beklaga förseningen av fiberutbyggnaden och uttrycka vår uppskattning för ditt tålamod. Som vi tidigare kommunicerat har vårt skifte från tätort till landsbygd inneburit en hel del utmaningar. Vi har nu ändrat arbetsmetoder och vässat våra processer för att bättre möta landsbygdens förutsättningar. Denna omställning har dragit ut på tiden och även påverkat utbyggnadstakten i tätort, men i gengäld är vi nu bättre rustade för en effektiv och kvalitativ fiberutbyggnad.

Fiberleveransen till ditt område är igång
Som vi berättade i förra utskicket så är utbyggnationen av fibernätet hem till dig igång igen. Vi är klara med två av fem delområden i Tranemo. Under oktober kommer det tredje området driftsättas och de resterande två under november och december. Hela projektet omfattar över 500 fastigheter och den kvarstående fiberutbyggnaden beräknas i sin helhet ta 2-4 månader.

Driftsättning av din fiberanslutning kommer ske löpande under projektets gång. Har du inte fått din fibermottagare installerad kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan