Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-10-15
|
Kategorier:

Nyheter,

Härryda

Byggstatus i Benareby

Vi beklagar att vi sedan senaste informationen, inte har kunnat återkoppla till dig med mer specifik information gällande utbyggnaden av din fiberanslutning. Våra ambitioner vad gäller utbyggnaden är höga, men vi ser att vi har varit för optimistiska vad gäller möjligheterna till en bred och snabb fiberutbyggnad i landsbygden. Förutsättningarna är helt enkelt svårare. Det handlar bland annat om insamling av tusentals privata markavtal, försenade tillstånd från Trafikverket, långa avstånd och många markutmaningar.
Vi har nu ändrat arbetsmetoder och vässat våra processer för att bättre möta förutsättningarna. Denna omställning har dragit ut på tiden, men i gengäld är vi nu bättre rustade för en effektiv och kvalitativ fiberutbyggnad.

Byggnationen påbörjades i ditt område under 2018 med att samförlägga vissa sträckor. Närmast fram över är planen att upphandla en entreprenör som ska utföra byggnationen av kvarstående projekt. Vi kommer också att öppna upp för en ny omgång försäljning för att möjliggöra att så många som möjligt kan hoppa på fibertåget när vi är ute och gräver i området.

Exakt tidsplan för kvarstående projekt kommer vi att kommunicera till dig när upphandlingen av entreprenör är klar, vilket det beräknas vara i början av 2019.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan