Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-10-05
|
Kategorier:

Nyheter,

Härryda

Byggstatus i Klåddegärde

Under början av 2018 gjorde vi en paus i ett antal landsbygdsprojekt för att göra en utvärdering och kvalitetssäkring av våra processer och arbetssätt. Resultatet är en ny arbetsmetod som är bättre anpassad till landsbygdsförhållanden.

Vårt nya arbetssätt innebär att vi genomför allt förberedande arbete innan vi sätter skoporna i marken. Det innebär att projektering, upphandling av entreprenörer, alla nödvändiga markavtal, tillstånd och geotekniska markundersökningar färdigställs för varje enskilt område innan de påbörjas. Det här förbättrade arbetssättet kommer att underlätta byggprocessen samt kontrollen och koordineringen av våra entreprenörer. Däremot gör det att tidsspannet i vissa projekt förlängs, men byggnationsprocessen snabbas på.

Just nu arbetar vi igenom ditt projekt enligt vårt nya arbetssätt och kommer under hösten och vintern hålla dig informerad var i processen vi befinner oss

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan