Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-09-27
|
Kategorier:

Nyheter,

Härryda

Byggstatus i Härryda Bua

Vi har nu återupptagit utbyggnaden av fibernätet i Bua. I dagsläget är schakt i vägar så gott som klart och vi jobbar just nu med att få fram signal till nod. Samförläggningen med Härryda Energi har dessvärre dragit ut på tiden vilket påverkat vår tidsplan, men vi beräknar att färdigställa området under hösten.

När noden är upplyst kommer det att gå snabbt med slutinstallationen och vi kommer kunna ansluta många på samma gång. Notera att det är viktigt att fibermottagaren är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser) inför installationen. Detta för att vi ska kunna testa och se att signalen kommer fram när det är dags för driftsättning. Risken är annars att driftsättningen försenas ytterligare.

Tomtschakter utförs av enskild fastighetsägare och om OneOak upptäcker att kanalisationen inte är funktionell kommer fastighetsägaren att debiteras för tomtschakt

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan