Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-09-17
|
Kategorier:

Nyheter,

Tranemo

Byggstatus i Tranemo

Efter att vi haft en paus i området kan vi nu meddela att vi återupptagit arbetet i Tranemo. Vi kommer tillsammans med vår entreprenör Eltel Networks fortsätta anslutningen av området till vårt rikstäckande fibernät.

Det som kvarstår i projektet är viss schakt i vägar och grönytor, dragning i befintlig kanalisation samt en del tomtschakter. I de fastigheter vi ännu inte har utfört tomtschakten hos så kommer entreprenören kontakta varje fastighetsägare för att boka tid för projektering och installation av fiberutrustning i fastigheten.

Driftsättningen av fibern sker löpande, och så snart du fått din fibermottagare installerad och driftsatt kan du som kund beställa och aktivera dina tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer inom Internet, tv och telefoni. Notera att det är viktigt att fibermottagaren alltid är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser) efter installationen. Detta för att vi ska kunna testa och se att signalen kommer fram när det är dags för driftsättning.

Här kan du läsa mer om hur du väljer tjänsteleverantör och jämföra tjänster.

Vår målsättning är att påbörja driftsättningen i mitten av oktober och färdigställa installationerna innan årsskiftet.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan