Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-08-16
|
Kategorier:

Nyheter,

Orust

Byggstatus i Kråksundsgap och Hälleviksstrand

Norra
Tillsammans med Elinsta arbetar vi för närvarande med att driftsätta fibern i ditt område.

Notera att det är viktigt att fibermottagaren är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser). Detta för att vi ska kunna testa och se att signalen kommer fram när det är dags för driftsättning. Då kommer den sista delen av installationen gå smidigt och vi kommer inte behöva besöka din bostad igen.

Södra
I ditt område pågår utbyggnaden av fibernätet för fullt. Under hösten kommer vi börja skicka ut signalen i nätet och löpande börja driftsätta fibern till de fastigheterna i området. Vi kommer påbörja driftsättningen i de norra delarna kring Hälleviksstrand för att successivt arbeta oss vidare söderut. Vi beräknar att hela området är driftsatt till början på 2019.

Notera att det är viktigt att fibermottagaren är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser). Detta för att vi ska kunna testa och se att signalen kommer fram när det är dags för driftsättning. Då kommer den sista delen av installationen gå smidigt och vi kommer inte behöva besöka din bostad igen.

Beställa tjänster
Så snart du fått din fiber driftsatt kan du som kund beställa och aktivera dina tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer inom Internet, tv och telefoni. Här kan du läsa mer om hur du väljer tjänsteleverantör och jämföra tjänster.

 

 

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan