Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-06-25
|
Kategorier:

Nyheter,

Uddevalla

Status i Ljungskile tätort

Sedan november 2015 har IP-Only erbjudit fastighetsägare i Ljungskile anslutning till fibernätet. Vi har gjort detta i tron på fri konkurrens och lika villkor mellan såväl privatägda som kommunalt ägda aktörer inom fiberbranschen. Vi kan nu konstatera att vi upplevt mycket stora brister beträffande just dessa spelregler i ditt område. Tyvärr har dessa brister nått en sådan nivå att vi tvingas konstatera att förutsättningar inte längre finns för att vi ska kunna leverera din beställda fiberanslutning. Vi måste därmed annullera din beställning.

Vi vill understryka att IP-Only beklagar detta beslut och vill samtidigt framhäva att situationen i Ljungskile är unik. IP-Only finns idag etablerade i nära hundra kommuner i Sverige och vi har samverkansavtal med ett fyrtiotal av dem. Inte i någon annan kommun i Sverige har vi blivit motarbetade på det sätt som skett i Uddevalla.

Vi har hela tiden arbetat för våra kunder och en öppen och fri konkurrens. Vi beklagar att vi inte kunde uppnå detta i Ljungskile. Vi tackar ödmjukast för att du gav oss förtroendet att bli din fiberleverantör.
Vad händer nu?
Din beställning kommer att annulleras automatiskt och inga bindningstider eller åtaganden gentemot oss finns kvar. Du kan nu teckna ett nytt avtal med en annan aktör på marknaden.

För dig som har en nedgrävd kanalisation på fastigheten övergår den nu till er ägo och kan disponera den för annan ledningsdragning om så önskas.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan