Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-03-28
|
Kategorier:

Nyheter,

Tjörn

Tjörn Södra

Byggnationen av fibernätet i ditt område pågår för fullt. Området är uppdelat i 4 områden, varav 2 av områdena är klara och kunderna har fått sin fiber driftsatt. Just nu arbetar vår entreprenör med installation av fibermottagare hos de som ännu inte fått sin fiberdosa installerad.

Notera att det är viktigt att fibermottagaren är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser) efter installationen. Detta för att vi ska kunna testa och se att signalen kommer fram när vi aktiverar din fiber. Då kommer den sista delen av installationen gå smidigt och vi behöver inte besöka din bostad igen.

För att kunna slutföra det grävarbetet som återstår inväntar vi ett antal beslut från Trafikverket som just nu har förlängda handläggningstider, vilket tyvärr påverkar vår leveransplan.

Återställningsarbetet kommer fortgå och slutföras under våren, detta på grund av de blöta väderförhållandena som råder. Vi hoppas ni har överseende med detta.

Här kan du läsa mer om hela fiberresan

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan