Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-03-20
|
Kategorier:

Nyheter,

Tjörn

Tjörn Mjörn

Byggnationen av fibernätet i ditt område pågår för fullt och vi är snart klara med allt arbete. Vår entreprenör Link to Link arbetar just nu i området och har redan installerat och driftsatt fiber hos drygt 30% i området, resterande kunder kommer att bli kontaktade inom kort när det är dags för installation av din fastighet.

På grund av väderförhållanden kan installationsarbetet komma att bromsas upp. Detta påverkar även återställningsarbetet i området som kommer att färdigställas till våren. Vi hoppas ni har överseende med detta.

Notera att det är viktigt att fibermotagaren är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser). Detta för att vi ska kunna testa och se att signalen kommer fram. Då kommer den sista delen av installationen gå smidigt och vi behöver inte besöka din bostad igen.

Du kan se hela fiberresan på vår hemsida ip-only.se/privat/fiberresan

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan